top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoy van Bijsterveld

Podcast Performance Management 2.0

Bijgewerkt op: 20 okt. 2021

Enige tijd geleden kwam ik Peter tegen. Peter werkt bij Skillstown. Zoals men daar zelf zegt: Dé online opleider voor professionals. We hadden een prettig gesprek en Peter proefde mijn passie om talenten van andere te laten bloeien. Hij zei, zullen we daar eens een mooie webinar en podcast van maken.


Zo gezegd, zo gedaan. Afgelopen week kwam deze podcast online in "Masters of Management" Graag deel ik de link met jullie zodat je kan luisteren naar dit prettige gesprek en ik hoop je te inspireren op dit onderwerp.


Ik deel de link van Spotify maar als je google gebruikt kom je Masters in Management in meerdere podcast apps tegen.


Heel veel luisterplezier en mocht je er eens verder over willen spreken met me.

Ik hoor graag van je.


Klik op onderstaande link om bij de podcast uit te komen in spotify.Groet,

Roy


06-23212975

Info@rocta.nl

105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page