EEN BELANGRIJKE VRAAG IS WAT ZIJN DE KOSTEN

Wij vragen altijd wat is het u waard

HOE WEET IK DAT JULLIE DE JUISTE PARTNER ZIJN VOOR ONS?

Deze zekerheid heeft u achteraf. 

Wij weten echter uit ervaring dat onze betrokkenheid, ervaring en samenwerking een optimaal resultaat vormen. Geen poespas, geen dure kantoren of glimmende flyers met mooie woorden. Een website, een team van experts en een passie om verandering te ondersteunen. U krijgt wat u nodig heeft en dat is waar het bij ons om draait.  

Wij willen talenten van andere laten bloeien, samen hogere resultaten bereiken en werkgeluk verhogen. 

WAT KOST EEN ADVIESBUREAU?

Consultancybureaus wereldwijd worden regelmatig bekritiseerd op de tarieven die zij vragen van hun klanten. Vooral de hoge bedragen die gerekend worden voor de diensten van de meest prestigieuze consultants in de branche zijn vaak onderwerp van publieke en interne discussies.

Het gemiddelde uurtarief van de Nederlandse freelance adviseur of interim-manager in de zakelijke dienstverlening ligt tussen de €75 tot €250, zo kan het uurtarief van een strategieconsultant bij een gerenommeerd bureau al gauw tot in de honderden euro’s per uur en lopen trainingstarieven op tot €1250 per dagdeel.

WAT ZIJN ONZE TARIEVEN

Wij werken als zelfstandige adviseurs samen. U werkt hiermee met een ultiem team dat zelfstandig samen een concurrerend adviesbureau vormt. U krijgt hiermee de hoogste kwaliteit en ervaring voor de juiste prijs. U betaalt ons voor onze diensten en het traject. Onze prijzen zijn concurrerend ten opzichte van de "grote bureau's" en daar krijgt u altijd maatwerk voor! Onze intake is uiteraard gratis en vrijblijvend. Verder werken wij transparant en u ontvang vooraf een kostenraming. De score op de ROI is zeer hoog!

Ons doel is uw verwachting overtreffen en nagenoeg lukt dit ons ook altijd!

Laten we starten met een kennismaking en laat u verrassen door het resultaat!