top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRoy van Bijsterveld

Thuiswerken, in Contact blijven, Doelen behalen en Talentontwikkeling.....Op bijzondere momenten gaan we als mens vaak echt ervaren wat belangrijk voor ons is. Denk hierbij aan de geboorte van een kind, het verliezen van een ouder of zus of broer maar ook op ons eigen sterfbed. Ineens zien we dingen op een andere manier.

De bijgesloten video praat over dit fenomeen. Vele spreken op hun sterfbed over de dingen die ze niet gedaan hebben. Ze hebben spijt van de dingen die ze hebben laten liggen. Vele grote kansen en uitdagingen en uitvindingen liggen in het graf. Maar waarom wachten?


De huidige Corona tijd is ook een bijzondere tijd. Geen directe tijd van overlijden voor de meeste mensen gelukkig. Maar wel een beperking van vele dingen die we voor lief namen. Onze vrijheid om elkaar met een hug te begroeten, de vrijheid om bij opa en oma op bezoek te gaan of je ouder. De vrijheid om naar je werk te mogen (ook al voelde het ooit als moeten voor vele). De vrijheid om zonder angst iemand "gezondheid" te wensen als iemand niest, zonder de gedachte en de check of iemand vergenoeg van je af stond. Het mooie van deze tijd is dat we met vele terug gaan naar de basis. Heb uw naasten lief en zorg voor jezelf en voor de ander. Neem je rust, eet gezond en besteed tijd aan iemand anders dan jezelf. De gedachte die ontstaat wat is er nu eigenlijk echt belangrijk voor mij?


Deze thuiswerk periode is impact vol voor uw medewerkers. Het lijkt vast goed te gaan maar besteed echt oprechte aandacht aan het welzijn van de ander. Vraag eens verder door hoe het voelt in een plaats van hoe het gaat. Het voelen omschrijven geeft vaak nieuwe inzichten. Vraag eens op welke wijze ze een ander soort werkspanning ervaren.

Ik verzeker je dat je dan een ander soort gesprek gaat hebben met elkaar.

Vanuit dit mooie gesprek kom je bij eerder genoemde onderwerpen, wat is er nu echt belangrijk voor je, wat zou je graag willen doen. Waarom wachten? en als je daarmee gaat starten, wat heb je nodig, wat moet je nog ontwikkelen en welke doelen stel jij jezelf. Welke gave of talent heb jij?


Vanuit de pandemie crisis, naar een goed gesprek, naar talentontwikkeling.

Ik daag je uit om deze gesprekken aan te gaan.

Het hoort bij goed werkgeverschap menselijk gezien, maar ook voor de organisatie. Thuis kan ontwikkeling gewoon door blijven gaan, je behoud echt contact en kan thuis burn out voorkomen enz enz. Als het met uw mensen goed gaat dan is de kans dat organisatiedoelen langdurig behaald worden veel groter. Oprechte aandacht blijft altijd een win win factor!


Heel veel succes en als je eens wil sparren of een luisterend oor nodig hebt.

Ik maak graag even tijd voor je vrij!


Roy


Disclaimer: Mijn inzichten zijn er om u uit te dagen en nieuwe dingen te ondernemen. Er is heel veel aanvulling mogelijk, ik ontvang die graag van u. Heeft u spelfouten gezien, ik ben dyslectisch maar ik laat me er niet door stoppen om mijn inspiratietalent in woorden om te zetten. Heeft u er eentje gevonden laat het me weten dan pas ik het aan. Als laatste, uiteraard heeft u alles onder controle maar graag stel ik ook u de vraag. Hoe voelt het voor u om niet bij uw team of organisatie te zijn, of hoe voelt het nu echt om 24/7 bij uw gezin te zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er van kan genieten om bij mijn kinderen te zijn maar ik voel me soms opgesloten en mis het om contact met u te hebben. Wie weet spreken wij elkaar binnenkort een keer!35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page